Knop ik wil mooi drukwerk

Servicegericht

Topkwaliteit

Persoonlijk

Slider

Kerstkaarten en kalenders

Kerstkaarten

Het einde van 2017 komt weer in zicht en het wordt tijd om uw klanten te bedanken voor de samenwerking en ze een goed nieuwjaar te wensen.
Uiteraard kan dit met een mooie kwalitatief goede kerstkaart van ons. We hebben voorbeeldboeken met een ruime keuze aan kaarten. Wij brengen deze boeken vrijblijvend bij u langs. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te realiseren. Denk hierbij aan een kaart met eigen foto's, bedrijfslogo's etc.

Bureaukalenders

Wilt u het hele jaar de aandacht van uw klant dan is het ook mogelijk om een op maat gemaakte bureaukalender te laten maken. Er zijn diverse kant en klare kalenders in de voorbeeldboeken aanwezig. We beschikken op onze drukkerij ook over op maat gemaakte kalenders die volledig naar uw wensen gemaakt kunnen worden. Belangrijke datums voor uw bedrijf kunnen op het kalendarium vermeld worden.

Onze lage prijzen zullen u verbazen!

Uw kaarten online inzien en bestellen bij drukkerij Hes

Door op onderstaande logo's te klikken komt u in de collecties van onze leveranciers. Vanuit hier kunt de kaarten inzien. Bel ons wanneer u een keuze heeft gemaakt en het aantal heeft vastgesteld, dan bestellen wij de kaarten (met korting!), maken ze professioneel op en zorgen samen met u voor de verdere afhandeling en drukproef. Bel 070-3994497 of info@drukkerijhes.nl

Openingstijden:

Maandag 08:15 - 17:30 uur
Dinsdag 08:15 - 17:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 17:30 uur
Vrijdag 08:15 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur