Knop ik wil mooi drukwerk

Servicegericht

Topkwaliteit

Persoonlijk

Slider

Gefeliciteerd met jullie Huwelijk!

Trouwkaart en enveloppen
Ook voor het drukken van jullie trouwkaart zijn jullie bij drukkerij Hes aan het goede adres.
Wij hebben een enorm assortiment huwelijkskaarten beschikbaar waarbij jullie kunnen kiezen uit mooie collecties van verschillende uitgevers. Zonder twijfel vinden jullie daar een huwelijkskaart (inclusief envelop) naar jullie wens.
De huwelijkskaart-boeken kunnen jullie desgewenst geheel vrijblijvend rustig thuis bekijken. De prijzen worden duidelijk in deze boeken vermeld.

Hieronder staat een overzicht van een aantal van onze leveranciers van trouwkaarten. Via deze websites kunnen jullie ook alvast de verschillende collecties bekijken. Al deze kaarten kunt u via drukkerij Hes bestellen en laten bedrukken.

Nog makkelijker is ons rechtstreeks via telefoon of email het kaartnummer en aantal door te geven, dan bestellen wij de kaarten en ontwerpen ze professioneel. Opmaak en drukprijs incl. proef bedraagt slechts € 75,- incl. btw.
Oud-Hollands
Heel bijzonder is jullie trouwkaart te drukken op zgn geschept papier/karton met rafelige randjes. Dit is verkrijgbaar in diverse formaten met bijbehorende vergé enveloppen.
In het Oud-Hollands monsterboek staan diverse varianten en toepassingen. Oud-Hollandse kaarten lenen zich ook prima voor pregen of letterpress. (zie ook specialiteiten)
Huwelijkskaart met jullie eigen ontwerp!
Het is uiteraard ook mogelijk om een kaart naar eigen idee te (laten) maken die geheel aansluit bij jullie wensen. Desgewenst bewerken we jullie mooiste foto’s voor op de kaart. Diverse kartonsoorten met bijpassende enveloppen hebben wij gewoon op voorraad.
Veel speciale bewerkingen kunnen wij geheel in eigen beheer uitvoeren (foto's of tekeningen scannen, bewerken en drukken, blindpregen, vierkanten of cirkels uitstansen, rill- of snijlijnen aanbrengen e.d.).
Ben je zelf handig of er is een grafische ontwerper in de familie maak dan zelf je ontwerp! Wij controleren de bestanden vervolgens op geschiktheid om te drukken. 
Bekijk wel even de aanleverspecificaties.
Image

Persoonlijke aandacht

Altijd rechtstreeks persoonlijk contact met een betrokken HES medewerker.

Goede service

U kunt altijd de beste service verwachten van onze medewerkers.

Uitstekende kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit. Zowel in offset als print als in afwerking.

Lekker snel!

Altijd een snelle afwikkeling van uw opdracht.

Drukkerij Hes is aangesloten bij:

Openingstijden:

Maandag 08:15 - 17:30 uur
Dinsdag 08:15 - 17:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 17:30 uur
Vrijdag 08:15 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur