Knop ik wil mooi drukwerk

Servicegericht

Topkwaliteit

Persoonlijk

Slider

Aangenaam!

Rien Kraaijeveld
Directeur/eigenaar, administratie, vorm en druk. Grafisch Lyceum Utrecht gedaan. Dienstverband: 3 jaar SDU en 13 jaar CBS. Thans al weer 25 jaar aan de zaak verbonden. Ik hou er zelf niet zo van om bij telefonisch contact lang in de wacht te staan en steeds te worden doorverbonden zonder nuttige informatie te krijgen. Daarom krijgt u bij ons direct antwoord, zowel telefonisch als per e-mail.
Frans Blokland
Ik ben al meer dan 40 jaar werkzaam bij drukkerij Hes. In het begin bij de oprichter van de drukkerij Bram Kraaijeveld, als grafisch technicus. Boek- of hoogdruk-technieken zoals drukken, stansen, pregen, crashnummeren, reliëfdruk, stickers slitten e.d. doen we nog steeds. Vandaag de dag toch voornamelijk offsetdruk, digitaal drukken, printen en kopieren. Direct contact met de klanten bevalt mij wel. Met een grap en grol en advies probeer ik de klanten een goed gevoel te geven. Mijn motto: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Bart Kraaijeveld
Naast mijn vaste baan bij het Ministerie van Binnenlandse zaken ben ik part-time werkzaam bij drukkerij Hes. Ontwerpen en vormgeving is mijn ding. Op onze Konica Bizhup Pro machine mooie kaarten, flyers, posters en kant-en-klaar geniete brochures vervaardigen hoort daar ook bij. Daarnaast ben ik 'druk' doende met computerzaken en beheer van social media en de website.
Onze drukkerij is gevestigd in het oude centrum van Rijswijk aan de Stadhoudersstraat 30 met voor de deur gratis parkeergelegenheid. U kunt zonder afspraak langskomen om uw drukwerkwensen met ons te bespreken.

Onze openingstijden: - ma-di-do-vrij van 8.15 tot 17.30 uur  woensdag gesloten - zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur

Doordat wij bewust hebben gekozen om niet te groot te worden, kunnen wij snel en slagvaardig handelen. Directe aanspreekpunten en korte lijnen worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Met lage overheadkosten en dito kostprijzen kunnen wij tegen concurrerende tarieven leveren.
Geschiedenis...
Drukkerij Hes is opgericht en gevestigd in 1910 onder de naam “Eerste Rijswijkse Boek- Courant- en Handelsdrukkerij”. Tevens werd toen al ter plaatse de Rijswijkse Courant gedrukt en ook uitgegeven. In die tijd werden teksten letter voor letter bijeengeraapt uit kasten met loden lettertjes en op grote cilinderpersen gedrukt. In de loop der jaren  is er veel veranderd. Door mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen (digitalisering) is drukkerij Hes nu een moderne full service drukkerij die u van alle grafische wensen kan voorzien. Doordat wij bewust hebben gekozen niet te groot  te worden kunnen wij snel  en slagvaardig handelen. Persoonlijk contact, directe aanspreekpunten en korte lijnen worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Met lage overheadkosten en dito kostprijzen kunnen wij  tegen concurrerende tarieven leveren.

Openingstijden:

Maandag 08:15 - 17:30 uur
Dinsdag 08:15 - 17:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 17:30 uur
Vrijdag 08:15 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur