Knop ik wil mooi drukwerk

Servicegericht

Topkwaliteit

Persoonlijk

Slider

Aangenaam!

Rien Kraaijeveld
Directeur/eigenaar, administratie, vorm en druk. Grafisch Lyceum Utrecht gedaan. Dienstverband: 3 jaar SDU en 13 jaar CBS. Thans al weer 30 jaar aan de zaak verbonden. Ik hou er zelf niet zo van om bij telefonisch contact lang in de wacht te staan en steeds te worden doorverbonden zonder nuttige informatie te krijgen. Daarom krijgt u bij ons direct antwoord, zowel telefonisch als per e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bart Kraaijeveld
Naast mijn vaste baan als data-analist bij het Ministerie van Binnenlandse zaken ben ik parttime werkzaam bij drukkerij Hes. Ik denk graag mee om unieke ontwerpen te realiseren. Daarnaast ben ik 'druk' doende met computerzaken en beheer van social media en de website.

Doordat wij bewust hebben gekozen om niet te groot te worden, kunnen wij snel en slagvaardig handelen. Directe aanspreekpunten en korte lijnen worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Met lage overheadkosten en dito kostprijzen kunnen wij tegen concurrerende tarieven leveren.
Geschiedenis...
Drukkerij Hes is opgericht en gevestigd in 1910 onder de naam “Eerste Rijswijkse Boek- Courant- en Handelsdrukkerij”. Tevens werd toen al ter plaatse de Rijswijkse Courant gedrukt en ook uitgegeven. In die tijd werden teksten letter voor letter bijeengeraapt uit kasten met loden lettertjes en op grote cilinderpersen gedrukt. In de loop der jaren  is er veel veranderd. Door mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen (digitalisering) is drukkerij Hes nu een moderne full service drukkerij die u van alle grafische wensen kan voorzien. Doordat wij bewust hebben gekozen niet te groot  te worden kunnen wij snel  en slagvaardig handelen. Persoonlijk contact, directe aanspreekpunten en korte lijnen worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Met lage overheadkosten en dito kostprijzen kunnen wij  tegen concurrerende tarieven leveren.

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

070-3994497

06-23147139